– Af Marie SachseThaisuppe

Vi kom hjem efter en lang dag og havde aller mest lyst til noget varmt til aftensmad. Derfor lavede vi denne hjemmelavede thaisuppe med kylling og massere af grøntsager. Det blev en tøm køleskabet version – så i kan altid bytte grøntsagerne ud med nogle i syntes passer bedre 🙂 Her kommer opskriften:

Ingredienser til 2 personer

  • 2 Kyllingefileter
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Lidt fintsnittet ingefær
  • 2 dl kokosmælk
  • 0,5 dl hønsebouillon
  • 2 spsk fiskesovs
  • 2 tsk rød karrypasta
  • 2 håndfulde bønner
  • 3 dl ærter
  • En pose sugarsnaps
  • 3-4 gulerødder
  • 1 lime
  • Peanuts

Fremgangsmåde

  • Skær kylling i passende stykker, steg dem i lidt olie  i en gryde og tag dem efterfølgende af varmen og lig dem i en skål.
  • Snit hvidløg, løg og ingefær fint og svits det i gryden til de bliver gennemsigtige.
  • Tilsæt kokosmælk, bouillon, fiskesovs og rød karrypasta og lad det simre i ca 10 min.
  • Skær grøntsagerne i ønskede størrelser og kom det i retten
  • Tilsæt kyllingen igen
  • Smag til med fiskesovs, rød karrypasta og lidt lime
  • Server med peanuts
  • Er man til det kan man koge lidt nudler til at have i bunden

God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *