SP1

– Af Josephine Sachse

Så er August for alvor startet, og da Marie, og derved halvdelen af vores blog, er taget til Italien, må jeg jo finde på noget herhjemme. Derfor hankede jeg søndag op i mine veninder, og tog ind til en eftermiddag med god musik, søde mennesker, og fantastisk stemning. Vi tog nemlig til Stella Polaris i Frederiksberg Have. Vi tog egentlig ikke rigtig afsted for musikken, men mere for stemningen, og hinandens selskab. I søndags var det nemlig præcis en måned siden vi havde set hinanden, og derfor skulle det da fejres, at vi endelig var samlet igen. Stella Polaris er kendt som det største ‘chill-out event’ i verden, og jeg må indrømme at de lever op til deres ry! Nu er der et år til de kommer tilbage til Danmark, og jeg glæder mig allerede. Jeg vil anbefalde dette event til alle der er vilde med bare at slappe af på en dejlig søndag, til tonerne af diverse elektroniske kunstnere i baggrunden!
SP7SP5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *