– Af Marie Sachse

Weekenden nærmer sig og skal du have gæster er dette helt perfekt. Jeg har lånt en super lækker opskrift af min mor som jeg selvfølgelig vil dele med her. I stedet for at købe rugbrødschips i dyre domme hos bageren kan du sagtens lave dem selv. Og det er en lækker og sund snack. De kan fx. bruges som snacks til en velkomstdrink eller de kan skæres i mindre stykker og bruges oven på en salat 🙂

Ingredienser
Daggammelt rugbrød
Olivenolie
Flagesalt

WP_20150820_001Fremgangsmåde

Skær daggammelt rugbrød i helt tynde skiver med en skarp brødkniv og skær det i lidt mindre stykker.

Læg det på en bageplade med bagepapir, pensl med lidt olie og drys flaget salt på. Evt også noget krydderi, f.eks. oregano.

Sæt det i ovnen ved 175° i 8-12 minutter, så det bliver helt sprødt.

Tiden kan variere lidt på grund af rugbrødets tykkelse og fugtindhold.

Lad rugbrødschipsene afkøle helt, før de lægges i en dåse med tætsluttende låg.

God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *