– Af Marie Sachse

I weekenden har man ofte mere tid til at lave god mad og derfor stod sidste weekend også på langtidsstegt pulled pork burger med coleslaw salat. Nedenfor deler jeg selvfølgelig opskriften med jer 🙂 Det gode ved denne ret er at den stort set passer sig selv så man har tid til weekendens andre gøremål imens 🙂Pulled pork burger 4

Ingredienser til ca 2-3 personer

  • ca 1 kg nakkefilet
  • BBQ sauce
  • 1 spidskålshoved
  • 3 gulerødder
  • 1 æble
  • Ciabattaboller
  • Dressing eller pesto

 

Fremgangsmåde

  • Aftenen før man skal spise smører man nakkefilleten ind i halvdelen af BBQ marinaden, putter den i et fad og sætter den i ovnen ved ca 90 grader varmluft. Den skal have omkring 24 timer for at blive rigtig mør.
  • Næste morgen smører man den ind i resten af BBQ marinaden (gem en lille smule til lige inden servering) og sætter den tilbage i ovnen.
  • Når det er ved at være tid til at spise klargører man coleslaw salaten. Gulerødder, spidskål og æbler skæres fint og blandes sammen i en skål. Man kan her tilsætte dressing eller man kan vente og komme det i burgeren.
  • 10 min før man skal spise tager man nakkefilleten ud af ovnen og trevler den, fx med to gafler, og tilsætter det sidste BBQ sauce. Så skal den tilbage i ovnen og have ca 10 min ved 180 grader.
  • Samtidig med man sætte nakkefilleten ind kan man varme bollerne i ovnen.

God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *