– Af Marie Sachse

Her kommer opskriften på et super tilbehør til aftensmaden. Det passer perfekt til bl.a. gril og stege. Vi fik dem til dansk svinemørbrad og svampesauce forleden dag.

Rösti 1

Ingredienser til 2-3 personer

4-5 store kartofler
1 løg
1 fed hvidløg
1 æg
lidt olivenolie

Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og pil skrællen af løg og hvidløg.
Riv derefter kartofler og løg på et groft rivejern og snit hvidløg fint og tilføj det.
Vandet vrides fra Kartofler, løg og hvidløg.
Dernæst tilsættes æg og lidt olie og det hele bandes rundt.
Tilsidst formes små bunker af kartoffelmassen på en bageplade og bages i ovnen ved 220 grader i ca 20-25 min til de er gyldne.

God fornøjelse 🙂
Rösti

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *