– Af Marie Sachse

Da vi var i italien i sommers havde vi en masse lækre ting med hjem, bl.a. parmesan, ravioli og salsiccia, som er en lækker italiens pølse. Man kan selvfølgelig også sagtens få fat i disse ting i danmark og for at få en super god kvalitet kan man med fordel finde det i italienske specialforretninger. I aftes skulle vi prøve nogle af de gode ting vi havde haft med hjem, hvilket blev til en skøn pastaret.

Pasta med salsiccaIngredienser
250 g Salsiccia
1 løg
1 fed hvidløg
200g svampe
1 dåse hakkede tomater
Salt, peber og chiliflager
300 g frisk pasta – gerne ravioli
Frisk revet parmesan

Fremgangsmåde

Steg salsicciaen på en pande, tag den af panden og skær den derefter i mindre stykker.
Snit løg, hvidløg og svampe fint og steg det på panden.
Når det har fået farve tilsættes en dåse hakkede tomater.
Lad det simre i 5-10 min og tilsæt derefter salsicciaen igen.
Kog i mellemtiden pastaen efter anvisningerne på pakken.
Smag til med salt, peber og lidt chiliflager.
Når pastaen er kogt færdig hældes vandet fra og pastaen tilsættes retten.
Server med rigeligt parmesan.

Pasta med salsicca 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *