PMB
– Af Josephine Sachse

Pastaretter er gode i en travl hverdag. Det er noget der kan spises over to dage, eller først til aftensmad og til frokost dagen efter. Her giver jeg jer derfor opskriften på en af de letteste og bedste pastaretter, jeg kender til.MP 1

Ingredienser
– 500g friskpasta, gerne Pastella’s grøntsagsbånd
– 5 fed hvidløg
– 1 pakke bacontern
– 100 g. friske grønne bønner
– Olivenolie
Fremgangsmåde
1. hak hvidløg i små tern og steg dem på en pande, sammen med bacontern, til baconen er crispy
2. Skær bønnerne i mindre stykker, og kog sammen med pasta, til pasten er al dente. (Der kan også bruge broccoli)
3. Tilføj pasta og bønner til panden med bacon og hvidløg, og tilføj ekstra olivenolie, efter behov
4. Server med parmasan

God fornøjelse! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *