Screen Shot 2015-07-23 at 15.59.52
– Af Josephine Sachse

Dette er den første af mange ‘outfit of the day’, fra os hos BySachse. Det er fristende med shorts, men jeg synes det er en smule for koldt til det, så derfor har jeg i dag valgt en mellemting. I dag har jeg taget sorte læder gamacher og sort læderjakke fra Zara, sammen med en hvid top. Også må man ALDRIG glemme accessories! For at fuldende mit ‘læderlook’, har jeg i dag valgt at tage min Marc Jacobs taske, Birkenstock sandaler og selvfølgelig et par Ray-Ban i håret. Ringe og ur er en hverdagsaccessory, som jeg altid render rundt med.

Outfit of the day 1

1. Taske/ Marc Jacobs
2. Sandaler/ Birkenstock – Gizeh
3. Solbriller/ Ray – Ban 4147
4. Jakke/ Zara
5. Læder gamacher/ Zara

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *