– Af Marie Sachse

Spaghetti Carbonara er en af mine ynglings sommerretter som er super hurtig at lave efter en lang dag. Der findes mange varianter af denne ret, men jeg har bl.a. valgt at tilføje champignoner og ærter i min version.

Opskrift – til 2-3 personer

1-2 små skalotteløg
300 g Bacon
300 g champignoner
3 dl friske ærter (Frosne kan også bruges)
2 æg
1,2 dl madlavningsfløde
50 g friskrevet parmesan
Salt og peber

Tilbehør

250 g Spaghetti
Friskrevet parmesam

Fremgangsmåde

Steg bacon på en pande til det er sprødt. Derefter skæres løg og champignonger ud og steges et par minutter.

I en skål blandes æg, fløde, friskrevet parmesan samt friskkværnet peber til det bliver en ensartet masse.

Pastaen koges efter anvisningerne, og det sidste minut tilsættes ærterne så de bliver lune men stadig er sprøde. Hæld derefter kogevandet fra og bland æggemassen med pastaen og tilsæt løg, bacon og champignoner.

Til sidste serveres det med friskrevet parmesan.

God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *