– Af Marie Sachse

Til hverdag står min frokost oftest på rugbrød eller sandwich da det er det letteste i en travl hverdag. Når weekenden så kommer kan jeg godt lide at lave noget lidt anderledes til frokost. Idag stod den så på en lækker tærte med porre og skinke. Den passer perfekt at lave i weekenden da den bare skal i ovnen i 30 min og så har man jo tid til at lave nogle af weekendens mange andre gøremål imens. Fyldet kan nemt skiftes ud med fx spinat og laks, porre og bacon, oksekød og gulerødder mm. Hvad er jeres ynglings tærtefyld? 🙂

12048450_10206648364664585_1434669390_n

Ingredienser
2 porre
200 g skinke i tern
5 æg
3 dl skyr
1 butterdejsbund
Revet mozzarella
salt og peber

Fremgangsmåde
Skær porrerne i tynde skiver og kog dem i 5-7 min til de er møre.
Kon tærtedejen i bunden af et tærte fad og fordel skinketernene og porrerne i et jævnt lag
Bland æg og skyr i en skål og tilsæt salt og peber
Fordel æggemassen over fyldet og drys med revet mozzarella
Bag tærten i ovnen i ca 30 min ved 180 grader til den er gylden på toppen

God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *