thumb_IMG_6854_1024– Af Marie Sachse

Jeg har for længe siden købt en juicer og jeg elsker den! Jeg har eksperimenteret med en masse forskellige opskrifter, men der er stadig intet der slå gulerod, æble, ingefær og citron. Den er frisk i smagen og passer perfekt til både morgenmad og aftensmad, tilmed er den kanon når man er syg. Den bliver lavet på højtryk her hjemme i disse dage for at holde min sygdom nede 🙂 Ofte kan man også bare bruge hvad man har i køleskabet, fx rødbeder, broccoli og spinat smager også skønt i juice. Her kommer opskriften 🙂

Ingredienser til ca 2 glas:

  • 10 æbler
  • 6 gulerødder
  • 5 cm ingefær
  • 1/2 citron
  • 4 isterninger

Fremgangsmåde:thumb_IMG_6864_1024

  • Skyl og del æblerne i halve, skræl gullerødderne og skær enderne af.
  • Skræl ingefæren og del den i 2 og skær skrællen af citronen.
  • Hvis frugterne og grøntsagerne er økologiske kan man komme dem i med skræl.
  • Kom det hele i juiceren.
  • Server med isterninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *