– Af Marie Sachse
Hvis man har lidt længere tid er denne lasagne super lækker og så er den tilmed forholdsvis sund – vi har nemlig skiftet de klassiske lasagneplader ud med plader af squash og aubergine 🙂
Ingredienser
- 4 laksefileter
- 1 post frisk spinat
- 1 fed hvidløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dl fløde
- Emmentaler
- 1 squash
- 1 aubergine
- Smør
Fremgangsmåde
- Skær tynde plader af squash og aubergine
- Snit et fed hvidløg og steg det på panden med det friske spinat og lidt smør – det skal kun lige falde sammen
- Kom de flåede tomater i en lille gryde og kog dem lidt ind og smag til med salt, peber, chili eller hvad i kan lidt af krydderier
- I et lagasnefad laver i lag af tomatsauce, spinat, laks skåret i mindre skiver, lidt fløde, revet emmentaler og grøntsagspladerne på toppen – gentag så der er 3-4 lag alt efter fadets størrelse.
- På toppen drysses med revet mozzarella og den bages i ovnen ved 200 grader i ca 30 min til osten er gylden
- God fornøjelse 🙂
1 comment on “Low carb lakselasagne med spinat, tomat og aubergine”