– Af Marie Sachse

Billede 05-11-2015 18.19.23Hvis man har lidt længere tid er denne lasagne super lækker og så er den tilmed forholdsvis sund – vi har nemlig skiftet de klassiske lasagneplader ud med plader af squash og aubergine 🙂

Ingredienser

  • 4 laksefileter
  • 1 post frisk spinat
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dl fløde
  • Emmentaler
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • Smør

Fremgangsmåde

  • Skær tynde plader af squash og aubergine
  • Snit et fed hvidløg og steg det på panden med det friske spinat og lidt smør – det skal kun lige falde sammen
  • Kom de flåede tomater i en lille gryde og kog dem lidt ind og smag til med salt, peber, chili eller hvad i kan lidt af krydderier
  • I et lagasnefad laver i lag af tomatsauce, spinat, laks skåret i mindre skiver, lidt fløde, revet emmentaler og grøntsagspladerne på toppen – gentag så der er 3-4 lag alt efter fadets størrelse.
  • På toppen drysses med revet mozzarella og den bages i ovnen ved 200 grader i ca 30 min til osten er gylden
  • God fornøjelse 🙂

Billede 05-11-2015 19.11.04

1 comment on “Low carb lakselasagne med spinat, tomat og aubergine”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *