Ki15:1

– Af josephine Sachse

Jeg vil gerne fortælle jer om noget, jeg ikke har gjort i meget lang tid! Min veninde spurgte mig den anden dag, om jeg ville med til koncert med hende, og koncert er normalt kun noget jeg tager til, når jeg er på Roskilde Festivalen om sommeren.

Men hun mente at det var lige noget mig. Min normale musiksmag er meget bred, så jeg hører alt fra Rasmus Seebach til Nicki Minaj. Men den her havde jeg ikke set komme.
Ki15
Hun spurgte om jeg ville med ind og se Kid Ink. Kid Ink er en amerikansk rapper, som skriver, til tider, rimelig offensive tekster. Jeg har tidligere har hørt noget af det, men der har aldrig rigtig fanget mig. Men lad mig sige det helt ærligt, han vandt ved nærmere bekendtskab! Det er en af de vildeste koncerter jeg har været til, og jeg var helt vild med det!

Koncerten fandt sted i Pumpehuset, og han formåede at få HELE pumpehuset med, om man så var fan eller ej. Koncerten fandt sted i tirsdags, og selvom det var tirsdag, og der muligvis blev indtaget en øl eller tre, var det det hele værd!

Efter denne oplevelse er det min helt klare anbefaling at tage til alle de koncerter der er
muligt, om man så kender kunstneren eller ej, det er altid godt at få et nyt input om nyt musik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *