Kokoskylling med sweetpotato fries og edamamedip 1

Kokoskylling med sweetpotato fries og edamamedip

I kender det sikkert, man er total ide forladt ligeså snart det kommer til ugens madplan og man kører derfor de samme 10 retter på repeat, derfor elsker jeg at afprøve nye opskrifter. Vi fik idag fremtryllet en kokokylling med sweet-potato fries og edamamedip – jeg kan vidst roligt afsløre at det ikke er sidste gang det bliver serveret. Mon ikke også den kommer på næste uges madplan? 🙂 Til jer der har fået lyst til at prøve kommer opskriften her:

Opskrift – 2 personer

Ingredienser

Paneret kokoskylling

  • 2 kyllingefileter
  • 5 spsk kokosmel
  • 1 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk paprika

Sweetpotato fries

  • 2 store sweet potatoes
  • Olivenolie
  • Chiliflager

Edamame dip

  • 200g edamamebønner
  • 100g ricotta
  • salt, peber og citron

Fremgangsmåde

Paneret kokoskylling

  • Skær kyllingefileterne i strimler og vend først i sammenpisket æg og derefter i kokosmel. Steg på panden i olie.

Sweetpotato fries

  • Skræl og skær kartoflerne i både og vend i olie og chiliflager.
  • Fordel på en bageplade og bag i 20 min ved 200 grader

Edamame dip

  • Tøg edamamebønnerne op i varmt vand
  • Blend bønner og ricotta og smag til med salt, peber og citron

Rigtig god fornøjelse 🙂

Kokoskylling med sweetpotato fries og edamamedip 2 Kokoskylling med sweetpotato fries og edamamedip

3 comments on “Kokoskylling med sweetpotato fries og edamamedip”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *