Honningristet julegranola

Honningristet julegranola med kanel og kokos

Jeg ELSKER hjemmelavet granola i alle afskygninger og derfor skulle der også laves en honningristet juleversion med kanel og kokos. Den er et kæmpe hit herhjemme og kanelsmagen giver et lækkert tvist 👌🏻 Granolaen er rigtig god ovenpå både yoghurt, skyr, grød eller overnight oats. Her kommer opskriften

Opskrift

Ingredienser

  • 300g grovvalsede havregryn
  • 100g mandler
  • 100g hasselnødder
  • 50g kokosflager
  • 50g græskarkerner
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk kardemomme
  • 200g acaciehonning
  • 2 spsk peanutbutter
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 nip salt

Fremgangsmåde

  • Hak nødderne og bland de tørre indgredienser i en skål
  • I en lille gryde varmes honning, peanutbutter og kokosolie til det er en ensartet masse
  • Bland det i de tørre ingredienser og spred det ud på en bageplade beklædt med bagepapir
  • Bag det i ovnen i 20 min ved 200 grader. Rør lidt i det hver 5 min
  • Tag granolaen ud af ovnen og lad det køl af. Kom det derefter i en lufttæt beholder

Rigtig god fornøjelse 🙂

 

Honningristet julegranolaHonningristet julegranola

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *