– Af Marie Sachse
Det er vidst ingen hemmelighed at jeg har en sød tand. Jeg elsker at eksperimentere med klassikerne. Denne gang blev det Ferrero Rocher.
Ingredienser:
1 plade 75% mørk chokolade
20 ristede og afskallede hasselnødder
100g ristede og afskallede hasselnødder
1 plade kold nougat
Fremgangsmåde:
- Rul nougaten ud i et tyndt lag på bordet – jeg gør det over flere omgange da det på den måde er lettere at styre.
- Skær derefter nougaten ud i firkanter af 5×5 cm. lig en hasselnød på midten af hver firkant og trol forsigtigt nougaten om hasselnødden så den er helt dækket. Gentag dette med alle hasselnødderne.
- Kom herefter de trillede kugler på køl i ca en time.
- Blend i 100g hasselnødder i en minihakker og kom dem i en skål. Temperer derefter chokoladen. Efter en time tages kuglerne ud af køleskabet og trilles først i chokolade og derefter i hasselnødder. Gentag dette for de resterende.
- Kom de færdige kugler på køl i ca 2 timer hvorefter de er klar til at spise
Rigtig god fornøjelse 🙂