– Af Marie Sachse
Jeg fik for et par dage siden besøg af mine to søstre og min far 🙂 I den anledning havde de overtalt mig til at bage hindbærsnitter og den opskrift skal i da ikke snydes for! De er super nemme at bage og kan sagtens holde et par dage (Hvis man ikke har en sulten kæreste i huset). Her kommer opskriften på ca 15 hindbærsnitter
Ingredienser
- 1 tsk vaniljepulver
- Ca. 70 g flormelis
-
150 g stuetempereret smør
-
200 g hvedemel
-
25 g blendede mandler
- 1 tsk bagepulver
-
1 knsp. knust maldon salt
-
Ca 1/2 dl vand – prøv jer frem
-
Ca. 200 g flormelis
-
Lidt vand
- Hakkede pistacienødder
- Frysetørrede hindbær
Fremgangsmåde
- Bland vaniljepulver, flormelis, stuetempereret smør, hvedemel, de hakkede mandler, bagepulver og salt.
- Kom vandet i lidt af gangen mens dejen æltes forsigtigt sammen med hænderne
- Køl dejen med en times tid i køleskab
- Kom bagepapir på en bageplade og tænd ovnen på 200 grader
- Kom mel på bordet, del dejen i to og rul første klump ud i ca 3-4 mm.
- Stik med en ca 8,5 cm ring kagerne ud.
- Gentag med den anden halvdel af dejen
- Bag dem ved 180 grader i ca 8-10 min – de skal føles lidt underbagte, men stadig lidt gyldne (De bliver hårde når de kommer ud af ovnen)
- Afkøl kagerne
- Kom ca 1 tsk marmelade på halvdelen af kagerne
- Der laves nu en forholdvis tyk glasur af flormelis og vand
- På den anden halvdel af kager kommes glasur på og pyntes med hakkede pistacienødder og frysetørrede hindbær
God fornøjelse 🙂