– Af Marie SachseIMG_2536

Jeg fik for et par dage siden besøg af mine to søstre og min far 🙂 I den anledning havde de overtalt mig til at bage hindbærsnitter og den opskrift skal i da ikke snydes for! De er super nemme at bage og kan sagtens holde et par dage (Hvis man ikke har en sulten kæreste i huset). Her kommer opskriften på ca 15 hindbærsnitter

Ingredienser

  • 1 tsk vaniljepulver
  • Ca. 70 g flormelis
  • 150 g stuetempereret smør
  • 200 g hvedemelIMG_6314
  • 25 g blendede mandler
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knsp. knust maldon salt
  • Ca 1/2 dl vand – prøv jer frem
  • Ca. 200 g flormelis
  • Lidt vand
  • Hakkede pistacienødder
  • Frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde

  • Bland vaniljepulver, flormelis, stuetempereret smør, hvedemel, de hakkede mandler, bagepulver og salt.
  • Kom vandet i lidt af gangen mens dejen æltes forsigtigt sammen med hænderne
  • Køl dejen med en times tid i køleskab
  • Kom bagepapir på en bageplade og tænd ovnen på 200 grader
  • Kom mel på bordet, del dejen i to og rul første klump ud i ca 3-4 mm.
  • Stik med en ca 8,5 cm ring kagerne ud.
  • Gentag med den anden halvdel af dejen
  • Bag dem ved 180 grader i ca 8-10 min – de skal føles lidt underbagte, men stadig lidt gyldne (De bliver hårde når de kommer ud af ovnen)
  • Afkøl kagerne
  • Kom ca 1 tsk marmelade på halvdelen af kagerne
  • Der laves nu en forholdvis tyk glasur af flormelis og vand
  • På den anden halvdel af kager kommes glasur på og pyntes med hakkede pistacienødder og frysetørrede hindbærIMG_3141

God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *