// Indeholder sponsorerede produkter //
Couscous salat med granatæbler og pistacienødder
Couscous er en så lækker og let salat der tager ingen tid at lave og den kan varieres i det uendelige. I dette triste vintervejr drømmer man sig tilbage til sol og sommer på altanen og de lækreste sprøde salater fyldt med smag og skønne farver. Derfor er jeg gået i køkkenet og har lavet denne couscous salat med granatæbler og pistacie der leder mine tanker hen på en skøn sommeraften! Salaten kan bruges til fx. falafler, aspargestærte eller måske nogle grillede kyllingespyd. Har i fået lyst til at prøve kommer opskriften her.
Opskrift – 2-3 personer
Ingredienser
- 2 dl couscous
- 4 dl vand
- Kerner fra ét granatæble
- 1 håndfyld pistacienødder
- 15 mynteblade
- 2 spsk olivenolie – jeg har brugt denne olivenolie fra Det Italienske Køkken
- 1 spsk limesaft
- 1 tsk paprika
- Salt
Fremgangsmåde
- Hæld 2 dl couscous i en skål og kom 4 dl kogende vand over. Lad det trække 10 min til alt væden er absorberet.
- Skil granatæblekernerne fra granatæblet, hak pistacienødderne og mynten groft. Bland det hele ned i couscousen.
- Bland en dressing af olivenolie, limesaft, paprika og salt
- Vend dressingen i salaten
- Server salaten lun
Rigtig god fornøjelse 🙂
Hvis du har prøvet en af mine opskrifter så vil jeg så gerne høre hvad du syntes om den!
I kan kommentere nedenfor eller tagge #bysachse på jeres billeder på instagram så jeg kan følge med i jeres lækre kreationer