– Af Marie og Josephine Sachse

Det er jo en søster-blog vi har os her, og vi har her hos BySachse kigget de gamle indlæg igennem, og der er kun et indlæg, udover det der kommer nu, som er skrevet af os, sammen.
Vi har haft søster hygge i dag, og derfor er der da ikke noget mere oplagt, end at skrive lidt til jer om det!
Lillefe 1I en travl hverdag er det vigtigt for enhver med et pusterum, hvor man kan slappe af, og være fuldstændig sig selv. Efter Marie og jeg flyttede fra hinanden for et lille års tid siden, har mit pusterum være i sammen med Marie og vores ‘nye’ lillesøster Viola. Der er ingen forpligtelser, intet der skal nås, og intet der liiige skal klares.
Nogle ville mene, at det kunne være en smule trættende, at skulle passe en lille krudtugle, som vores søster efterhånden er blevet, men for os, eller i hvert fald mig, giver det en masser energi, at være i nærheden af sådan en livlig sjæl som hun er.
Idag har vi ikke lavet andet end at fjolle rundt, som billederne nok også viser meget godt. Men med en ‘seriøs’ hverdag, som Marie og jeg har fået os med årene, er det præcis det vi har brug for at koble af, og lade op til de nye udfordringer der venter på os, allerede i morgen. Det er jo meget sundt at slå hjernen fra engang imellem. Til sidst er der lige lidt billeder fra vores hyggelige eftermiddag 🙂 Vi håber i alle får en dejlig dag fyldt med smil og grin!

image

image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *